Gebarentraining

//Gebarentraining
Gebarentraining2020-03-23T08:29:59+01:00
Gastouderdag

Ik zong alleen af en toe een kinderliedje met gebaren, verder had ik geen ervaring. Ik heb tijdens deze training veel geleerd en nieuwe activiteiten geoefend.

Jacqueline de Boer- Gastouder

Super leuk met al die afwisselende activiteiten. Heel leerzaam en duidelijk. Veel ervaring opgedaan, ik kan morgen al aan de slag.

Danielle Tichelaar - Gastouder

Leerzaam, interactief en direct thuis toepasbaar.

Remco - Ouder

Erg leuk, vooral ook omdat het niet alleen theorie is maar ook interactief voorlezen en spelletjes oefenen. Hierdoor pak je het veel beter op.

Cindy - Gastouder

Op een toegankelijke manier heb ik kennis gemaakt met babygebaren. Veel handvatten gekregen. De regelmatige herhaling zorgt er voor dat je een hoop gebaren echt goed kent en kan gaan gebruiken. Heel nuttig.

Suzanne - Ouder

Gebarentraining

Wil jij intensief aan de slag met babygebaren? Thuis of op je werk? Dan is deze training wat je zoekt.  Een interactieve training waarbij je gebaren leert en oefent hoe je deze gedurende de dag kunnen inzetten.

Babygebaar-inschrijvenTrainingsdata: de planning voor het najaar volgt zsm.

De volgende gebarentrainingen staan gepland:

De planning voor het najaar volgt zsm.

Voor iedereen die thuis of op zijn werk dagelijks (baby)gebaren gebruikt. Als ouder, opa/oma, gastouder, medewerker in de kinderopvang, logopedist, BoekStart medewerker,…

Je hoeft voor deze training geen ervaring te hebben met (baby)gebaren. We focussen in de gebaren die we aanleren op kinderen van 0-4 jaar

€79,95 per persoon (prijs incl. btw)
Dit is inclusief de training, koffie/thee, een certificaat na afloop én een exemplaar van de babygebaren activiteitenmap.

Tijdens de gebarentraining behandelen we, aan de hand van een dagschema, 50 gebaren, Denk hierbij aan gebaren rondom fruit eten, verschonen, spelen en naar buiten gaan. Deze gebaren zijn makkelijk te leren en daardoor direct toepasbaar binnen de dagelijkse bezigheden. Omdat we de gebaren aanbieden volgens een dagschema, maakt dit dat de gebarentraining zeer geschikt is voor gastouders.

Natuurlijk vertellen we ook wat over de achtergrond van babygebaren, laten we je voorbeelden zien en geven we handige tips voor het gebruik. Daarnaast oefenen we activiteiten waarbij je gebaren kunt inzetten; niet alleen bij dagelijkse situaties maar ook bij activiteiten die je samen met kinderen doet. Denk hierbij aan voorlezen, liedjes zingen en spelletjes doen.

Je ontvangt een inspirerende activiteitenmap na afloop van de trainingBabygebaren activiteitenmap - ordner

Deze training is geschikt voor mensen die veel gebruik van babygebaren willen gaan maken. Thuis of op hun werk. Je kunt de training qua inhoud vergelijken met de 3-delige cursus. Je hoeft geen ervaring te hebben met babygebaren want we starten vanaf het begin.