Babygebaren op je werk

//Babygebaren op je werk
Babygebaren op je werk2020-02-10T10:25:58+01:00

Babygebaren op je werk?

Een workshop babygebaren organiseren op je werk? Er zijn verschillende mogelijkheden.

Download onze catalogus en zie in 1 oogopslag wat wij op jouw werkplek kunnen organiseren.

Ouderavond Babygebaren

Een interactieve kennismaking met babygebaren.

Tijdens deze avond maken de ouders kennis met babygebaren, de voordelen en het praktische gebruik. Aan de hand van persoonlijke ervaring, filmpjes en foto’s laat onze docent zien dat het gebruik van gebaren niet alleen handig maar ook erg leuk is. Daarnaast leren ouders minimaal 25 gebaren én oefenen ze een activiteit waarbij gebaren ingezet kunnen worden.

Babygebaren in de bibliotheek

BoekStart, Nationale Voorleesdagen of kinderboekenweek, we hebben een zeer diverse aanbod voor bibliotheken. Bijvoorbeeld een interactief voorleesprogramma voor ouders & kinderen of een inspiratieavond voor volwassenen.

Lees verder…

Babygebaren in de kinderopvang

Babygebaren in de kinderopvang; steeds meer gastouders en kinderdagverblijven gebruiken graag gebaren met de kinderen. De vraag naar workshops speciaal voor de kinderopvang wordt steeds groter. Wij hebben diverse trainingspakketten ontwikkeld om Babygebaren goed neer te zetten binnen jouw kinderopvang.

Lees verder…

Liever aan de slag met babygebaren zonder workshop? Bekijk onze speciaal ontwikkelde producten in de webshop.

Gastles babygebaren

Kennismaken met Babygebaren in het onderwijs

Baby- en kindergebaar verzorgt interactieve lessen van 1 uur over het gebruik van gebaren bij jonge kinderen (0-4jr), de voordelen hiervan en/of waarom dit voor sommige kinderen noodzakelijk is. Afhankelijk van de groep studenten die we voor ons hebben, passen we het precieze programma aan. Aan de hand van stellingen leggen we de theorie uit achter het gebruik van babygebaren. Daarnaast leren de studenten een aantal gebaren en spelen we de babygebarenquiz.

  • boeknuDuur: 1 lesuur
  • Aantal deelnemers: 1 klas, max 25 leerlingen
  • Inclusief hand-out voor alle leerlingen
  • Kosten: €125,- excl btw en reiskosten