Babygebaren bij je thuis

//Babygebaren bij je thuis
Babygebaren bij je thuis2020-02-17T13:44:48+01:00

Babygebaren bij je thuis

Onze docenten komen bij jou thuis een training babygebaren verzorgen. Een gezellige, interactieve bijeenkomst waar je de deur niet voor uit hoeft. Voor jou en je partner, vriendengroep, familieleden of collega’s.

boeknu

Wil je graag babygebaren leren bij jou thuis? Dat kan. Onze docenten komen ook aan huis. Heb je een groepje van minimaal 3 mensen bij elkaar (inclusief jezelf) dan kun je een training aan huis aanvragen. 1 Bijeenkomst of meerdere, alles is mogelijk.

Jij zorgt voor een huiskamer, koffie/thee en een tv met aansluiting voor de laptop. De docente zorgt voor het lesmateriaal.

In overleg met de docente stem je de datum en tijd af.

Voor een training bij je thuis bestaat geen vast bedrag. Het ligt helemaal aan jouw wensen; wil je één bijeenkomst of meerdere? Ben je met 4 of met 10 personen? Is een hand-out voldoende of krijg je liever een woordenboek na afloop? Kortom; we werken op maat, de prijs is daarom ook op maat.

De meest gekozen variant:
Twee bijeenkomsten van ieder 2 uur. Je krijgt uitleg over babygebaren en handige tips voor het gebruik. Maar nog belangrijker; je leert minimaal 50 gebaren en oefent hoe je deze kunt gaan toepassen. Niet alleen bij dagelijkse situaties maar juist ook bij activiteiten als liedjes zingen, voorlezen en spelletjes doen.

Kosten: 1-3 personen €200,-. Iedere extra persoon €25,-. Voor iedere deelnemer zit er een woordenboekje bij de prijs inbegrepen. Prijzen zijn incl btw, excl reiskosten. (€0,19 per km)