Agenda

Agenda2018-11-11T21:07:47+01:00

Wil je graag babygebaren leren? Met praktische uitleg, handige tips en samen met een gecertificeerd docent gebaren oefenen?
Doe dan mee aan een cursus of workshop. Op de landkaart zie je precies waar we activiteiten organiseren.
Klik op de vlag bij jou in de buurt voor een totaal overzicht. Uiteraard gebruiken wij enkel de gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Weet je niet wat je moet kiezen? Bekijk hier de verschillende opties:

Wil je snel en makkelijk babygebaren leren? Dan is een workshop precies wat je zoekt. In een uur leren we je ongeveer 15 gebaren én geven we handige tips. Alle workshops zijn interactief; niet alleen maar luisteren maar zelf doen. Met foto’s, filmpjes en praktische oefeningen zodat je direct de volgende dag zelf aan de slag kunt. De kosten bedragen €15,- per persoon inclusief hand-out. Bekijk de geplande workshops.

Zelf workshops babygebaren verzorgen? Volg onze partnertraining en voeg babygebaren toe aan je huidige werkzaamheden. Of sluit je aan als docent bij Baby- en kindergebaar en volg onze opleiding.

In een cursus ga je dieper in op de babygebaren-stof. We oefenen minimaal 50 gebaren. Daarnaast ga je zelf aan de slag met babygebarenactiviteiten zoals voorlezen, liedjes zingen en spelletjes doen. De kosten voor 3 bijeenkomsten bedragen €70,- inclusief babygebaren startpakket. Al ervaring met babygebaren? Dan kun je instromen in de cursus. Je volgt dan les 2 en 3 voor €60,- inclusief woordenboek met 50 basisgebaren. Bekijk de geplande 3-delige Cursussen en 2-delige Instroomcursussen.

Babygebaren samen met je kind: vrolijke thema-bijeenkomsten van 45 minuten. Samen gaan we boekjes lezen, liedjes zingen, spelletjes doen en zo, spelenderwijs, heel veel gebaren leren. Gebaar je met ons mee? Een losse workshop kost €7,50. Bekijk de geplande workshops.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen en een jaar lang mee te kunnen doen aan workshops. Ook kun je inschrijven voor een cursus, samen met je kind.

Een speciale cursus voor (groot) ouders en hun kind; 6 bijeenkomsten samen, spelenderwijs gebaren leren. Iedere bijeenkomst staat er een ander thema centraal. In 45 minuten gaan we boekjes lezen, liedjes zingen, spelletjes doen die passen bij het thema. Zo leren we een heleboel gebaren. Kosten bedragen €45,- per kind voor 6 lessen. Bekijk de geplande cursussen.

Start er in jouw omgeving binnenkort geen nieuwe cursus? Koop dan een strippenkaart zodat je losse workshops kunt volgen, samen met je kind.