Stunten met die prijs!

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_imageframe image_id=”741″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]https://www.babygebaar.nl/wp-content/uploads/2015/01/014.-Gebarenkaarten-Marieke-Zwartscholten-fotografie-web-groot.jpg[/fusion_imageframe][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

De aanbiedingen vliegen je om de oren. Een kennismakingsworkshop babygebaren voor de halve prijs, gratis iemand meenemen of sowieso gratis deelnemen. Het lijkt wel een supermarkt- prijzen oorlog. De ene babygebaren-aanbieder moet nog goedkoper dan de ander. Gratiser dan gratis, er is haast niet tegen op te boksen.

Wij, als team van Baby- en kindergebaar, hebben heel bewust voor onze vaste prijs en opzet gekozen. Een kennismakingsworkshop babygebaren kost bij ons €15,- en duurt een uur. Daarin krijg je uitleg over het idee achter babygebaren en oefenen we 15 gebaren. Je krijgt een hand-out mee naar huis om alles nog eens na te kunnen lezen.

We zijn die €15,- per deelnemer waard. Omdat we allemaal een gedegen training hebben gevolgd en onszelf 2x per jaar bijscholen. Omdat we elkaar up-to-date houden van de nieuwste gebarenontwikkelingen. Omdat we bij elkaar dubbelchecken of we de gebaren (nog steeds) juist maken. We staan dus voor kwaliteit.

Een hoop docenten geven de workshop in een zaaltje. Laten we zeggen dat een zaaltje €25,- voor een avond kost. Dan nemen er hopelijk 4 menen deel. Dat levert €60,- op.  Minus €25,- voor de zaal, €12,50 voor de kopjes koffie en thee. Blijft er €22,50 over. Voor een uurtje les geven. Oja, en voor het half uur eerder aanwezig zijn om alles klaar te zetten, het half uur na afloop om nog even die paar vragen te beantwoorden en op te ruimen, de reistijd, het thuis voorbereiden van de workshop, de hand-outs en goodiebags maken én de afdracht aan de belastingdienst.

Klinkt dit nu heel zielig? Dat is het zeker niet. Want weet je, het is zó leuk om mensen over babygebaren te vertellen. Enthousiast te krijgen over die kleine friemel handjes die je van alles willen vertellen. Samen een liedje met gebaren te oefenen en heel hard lachen omdat het er toch een beetje gek uit ziet. Dat levert ons zoveel energie op. Dat is meer waard dan die keiharde cash.

Maar het maakt ook dat we niet drastich gaan kelderen met onze prijzen. Misschien een keer een stunt als actie, maar geen 3 halen, 1 betalen fratsen. Hoe geloofwaardig maken we onszelf dan? Misschien betaal je bij ons dan iets meer, maar dan krijg je wel een zeer enthousiaste, goed opgeleide en gecertificeerd docent die weet waar ze over praat. Niet alleen als docent, maar ook als mama en/of werknemer in de gebarensector. Een docente die op een inspirerende en laagdrempelige manier jou gebaren aan leert, je tips geeft over het thuis toepassen en je vragen zelfs een half jaar later nog graag beantwoord.

Veel plezier!

[/fusion_text][fusion_text]

Meedoen met een workshop? Bekijk het totale aanbod.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]