Startpakket plus kinderdagverblijf

Twee workshops om uitgebreid kennis te maken met babygebaren

startpakket plus kdv

Willen jullie een nog betere en uitgebreidere kennismaking met babygebaren? Bij afname van het startpakket plus komen wij twee workshops verzorgen en ben je verzekerd van een zeer gedegen basis. Eerst plannen we een kennismakingsworkshop voor alle pedagogisch medewerkers. Naast theoretische uitleg oefenen we 25 gebaren. Ongeveer 6-8 weken laten verzorgen we de vervolgworkshop, met meer gebaren, activiteiten oefenen en ruimte voor ingebrachte casussen.

Praktische informatie

  • De workshops zijn geschikt voor groepen van 8- 25 personen.
  • Het programma bestaat uit een kennismakingsworkshop van 2 uur en een vervolgworkshop van 1,5 uur, incl een korte pauze tijdens iedere workshop.
  • De kosten voor dit programma bedragen €400, -. Dit is inclusief een pr pakket (100 flyers, posters en digitale uitnodigingen ) en een materiaalpakket (Activiteitenmap, Liedjesboek en Poster set)
  • Kosteloos annuleren kan tot vier weken voor aanvang van de activiteit. Bij twee tot vier weken van tevoren brengen we 50% van de prijs in rekening. Bij annuleren binnen twee weken voor aanvang brengen we 100% van de prijs in rekening.
  • We maken graag gebruik van een beamer + scherm/ lichte muur. Indien een beamer niet aanwezig is kunnen we die verzorgen. Eventuele kosten hiervan komen voor rekening van de klant.
Meer informatie