Startpakket plus Gastouders

Twee interactieve workshops, speciaal voor de Gastouderopvang

startpakket plus gastouders babygebaren

Willen jullie een nog betere en uitgebreidere kennismaking met babygebaren? Bij afname van het startpakket plus komen wij twee workshops verzorgen en ben je verzekerd van een zeer gedegen basis. Eerst plannen we een kennismakingsworkshop voor de gastouders. Naast theoretische uitleg oefenen we 25 gebaren. Ongeveer 6-8 weken later verzorgen we de vervolgworkshop, met meer gebaren, activiteiten oefenen en ruimte voor ingebrachte casussen.
Boek een startpakket plus.

Praktische informatie

  • De workshop is geschikt voor groepen van 8- 25 gastouders. Dit pakket is te boeken door het gastouderbureau of door gastouders die zelf een groepje met collega’s hebben geformeerd. In overleg kunnen vraagouders ook aansluiten.
  • Het programma bestaat uit een kennismakingsworkshop van 2 uur en een vervolgworkshop van 1,5 uur, incl een korte pauze tijdens iedere workshop.
  • De kosten voor dit programma bedragen €400, -. Dit is inclusief een pr pakket, (flyers, placemats, digitale uitnodiging en poster voor op kantoor) voor iedere gastouder het boekje ‘mijn eerste gebaren’ en certificaat als bewijs van deelname.
  • Kosteloos annuleren kan tot vier weken voor aanvang van de activiteit. Bij twee tot vier weken van tevoren brengen we 50% van de prijs in rekening. Bij annuleren binnen twee weken voor aanvang brengen we 100% van de prijs in rekening.
  • We maken graag gebruik van een beamer + scherm/ lichte muur. Indien een beamer niet aanwezig is kunnen we die verzorgen. Eventuele kosten hiervan komen voor rekening van de klant.
Meer informatie