Startpakket Kinderdagverblijf

Een goede kennismaking met het gebruik van gebaren bij jonge kinderen

startpakket kinderdagverblijf babygebaren

In 2 uur leren de deelnemers wat babygebaren nu precies is en hoe je deze gebaren kunt gebruiken in de dagelijkse gang van zaken. We laten veel voorbeelden zien en oefenen ongeveer 25 gebaren aan de hand van een dagschema uit de kinderopvang. Daarnaast krijgen de deelnemers tips hoe ze deze gebaren kunnen toepassen bij dagelijkse bezigheden zoals liedjes zingen, voorlezen, eten/drinken en verschonen.

Praktische informatie

  • De workshop is geschikt voor groepen van 8- 25 personen.
  • Het programma duurt 2 uur, inclusief een korte pauze.
  • De kosten voor dit programma bedragen €275, -. Dit is inclusief een pr pakket (100 flyers, posters en digitale uitnodigingen ) en een materiaalpakket (Activiteitenmap, Liedjesboek en Posterset)

Kosteloos annuleren kan tot vier weken voor aanvang van de activiteit. Bij twee tot vier weken van tevoren brengen we 50% van de prijs in rekening. Bij annuleren binnen twee weken voor aanvang brengen we 100% van de prijs in rekening. We maken graag gebruik van een beamer + scherm/ lichte muur. Indien een beamer niet aanwezig is kunnen we die verzorgen. Eventuele kosten hiervan komen voor rekening van de klant.

Meer informatie