Startpakket Gastouders

Maak kennis met Babygebaren in de Gastouderopvang

startpakket gastouders babygebaren

Een goede kennismaking met het gebruik van gebaren bij jonge kinderen. In 2 uur leren de gastouders wat babygebaren nu precies is en hoe je deze gebaren kunt gebruiken in de dagelijkse gang van zaken. We laten veel voorbeelden zien en oefenen ongeveer 25 gebaren passend bij de diverse dag-onderdelen die ook bij een gastouder plaatsvinden. Daarnaast krijgen de deelnemers tips hoe ze deze gebaren kunnen toepassen bij dagelijkse bezigheden zoals liedjes zingen, voorlezen, eten/drinken en verschonen. De workshop is geschikt voor groepen van 8- 25 gastouders. Dit pakket is te boeken door het gastouderbureau of door gastouders die zelf een groepje met collega’s hebben geformeerd. In overleg kunnen vraagouders ook aansluiten.

Praktische informatie

  • Het programma duurt 2 uur, inclusief een korte pauze.
  • De kosten voor dit programma bedragen €275, -. Dit is inclusief een pr pakket, (flyers, placemats, digitale uitnodiging en poster voor op kantoor) voor iedere gastouder het boekje ‘mijn eerste gebaren’ en certificaat als bewijs van deelname.
  • Kosteloos annuleren kan tot vier weken voor aanvang van de activiteit. Bij twee tot vier weken van tevoren brengen we 50% van de prijs in rekening. Bij annuleren binnen twee weken voor aanvang brengen we 100% van de prijs in rekening.
  • We maken graag gebruik van een beamer + scherm/ lichte muur. Indien een beamer niet aanwezig is kunnen we die verzorgen. Eventuele kosten hiervan komen voor rekening van de klant.

Boeken:

Meer informatie