De babygebaren partnertraining is een interactieve training voor iedereen die graag workshops babygebaren wil gaan geven en daarmee zijn huidige werkzaamheden wil uitbreiden.

Heb je een eigen bedrijf en wil je je aanbod uitbreiden? Ben je in loondienst en verantwoordelijk voor het scholen van collega’s en/of klanten? Voeg workshops babygebaren toe, breid je klantenkring uit en onderscheid je van de concurent.

Leer bij ons de ‘know how’ en ga aan de slag met een interactieve presentatie. De geheel verzorgde 1-daagse training maakt dat je na afloop direct aan de slag kunt.

 

Babygebaren Partnertraining:

Voor Wie

De Babygebaren Partnertraining is geschikt voor iedereen die graag zelf workshops babygebaren wil gaan verzorgen. Je wil hiermee je huidige werkzaamheden (eigen bedrijf/ loondienst) uitbreiden.

Baby- en kindergebaar richt zich op kinderen van 0-4 jaar en hun ouders/verzorgers. Het ligt voor de hand dat jouw (huidige) werkzaamheden zich ook op deze doelgroep richten.

Inhoud van de training

De babygebaren partnertraining is een interactieve 1-daagse training. Je zit dus niet met je armen over elkaar naar de docent te luisteren maar je doet actief mee, vergaart nieuwe kennis en oefent minimaal 50 gebaren.

De training van Baby- en kindergebaar leert je niet hoe je presentaties moet geven, dus een basiskennis hierin is handig. Daarnaast is het handig om al enige kennis te hebben van Babygebaren, zodat je weet dat je dit een leuke formule vindt om mee te werken. Nog helemaal geen ervaring met babygebaren? Dan raden we je aan eerst een workshop of cursus daar in te volgen. Bekijk ons complete aanbod daarin.

Tijdens de training oefenen we minimaal 50 gebaren. Daarnaast krijg je materiaal mee waarmee je nog eens 50 gebaren oefent. Met 100 gebaren heb je een gedegen basis. Meer leren? Dan kun je met korting extra materiaal aanschaffen en de gebaren zelf leren.

Materiaal inbegrepen bij de training:

Een map met achtergrondinformatie

Een babygebaren activiteitenmap

Babygebaren Startpakket (gebarenkaarten + liedjesboek)

Een woordenboek met 50 basisgebaren

Waar en wanneer

Trainingsdata voorjaar 2023:

16 februari in Barendrecht (10.00- 16.00)

Kosten

€399,- incl. btw per persoon. Hiervoor neem je de hele dag deel aan de training, krijg je de hele dag koffie/thee en tussen de middag een lunch, een werkmap met o.a. achtergrondinformatie, een basis gebarenwoordenboek, een activiteitenmap, het babygebaren startpakket (gebarenkaarten + liedjesboek), een certificaat én gratis plaatsing van je logo op onze partner-pagina. Daarnaast kun je als partner met 20% korting onze materialen inkopen.

EXTRA! Je krijgt van ons een presentatie die je kunt gebruiken om workshops te geven. Deze presentatie mag je een half jaar gratis gebruiken. 

Voorwaarden

-Er kunnen maximaal 6 deelnemers per training meedoen. Bij 3 deelnemers gaat de training door.
-Je gaat de workshops baby- en kindergebaren gebruiken onder je eigen naam. Je gebruikt dus niet de naam ‘Baby- en kindergebaar’, onze slogan of andere uitingen die typerend zijn voor Baby- en kindergebaar.
-De inkoopkorting op materiaal is alleen geldig wanneer jij op je (bedrijfs)website duidelijk maakt dat je een partner bent van Baby- en kindergebaar; een goedwerkende link en logo plaatst.
-Samen tekenen we een contract waarin we o.a. bovenstaande voorwaarden hebben beschreven. Uiteraard krijg je eerst een concept-versie hiervan te zien.
-Inschrijven? Lees, om misverstanden te voorkomen, ook onze  ruil- en retourneerpagina.

Huidige Partners

Een flink aantal deelnemers ging je de afgelopen jaren al voor. In dit overzicht zie je wie er nu nog Partner is van Baby-en kindergebaar en hoe zij de workshops babygebaren aanbieden binnen hun werk.

Babygebaar Partners

FD-care, Partner van Baby- en kindergebaar
Sam en Mia, Partner van Baby- en kindergebaar
GOB Bloei
Logopret
Mom Moves
Een zachter start
JipKes
Handbabbelen
Libellance
babygebaren leren