Partner worden?

//Partner worden?
Partner worden?2019-08-29T14:56:02+01:00
“Een gezellige, interactieve dag. Kennis van gebaren + achterliggende gedachte. Veel praktijk voorbeelden en Ideeën, meteen toepasbaar”
Mevr. van Diepen, deelnemer november 2016
“De training is erg leuk en zeer leerzaam. Ik heb vandaag zoveel geleerd en geoefend! Een heleboel ideeën en inspiratie opgedaan om mee aan de slag te kunnen.”
Mevr Weterings, deelnemer september 2016
“Goede training, erg informatief. Fijn om de basisgebaren goed te leren”
Mevr. Vervoord, deelnemer november 2016
“Ik vind de training een hele goede aanvulling op mijn kennis over kinderen met een taalachterstand. Ik kan veel dingen direct gaan gebruiken.”
Mevr. Hermans, deelnemer juni 2015

“Interessante training, mede door de interactieve opzet. Ik kan nu zelf trainingen geven voor mijn gastouderbureau.”

Mevr. Mussen, deelnemer januari 2018

“Theorie werd goed afgewisseld met zelf doen. Ik vond het ook erg prettig dat de groep klein was, zodat we fijn contact met elkaar hadden.”

Mevr. Douma, deelnemer januari 2018

Babygebaren partner worden?

Wil jij docent babygebaren worden? Als freelance docent aan de slag of je eigen babygebaren bedrijf starten? Workshops babygebaren toevoegen aan je bestaande werkzaamheden? Wordt onze partner en doe mee aan de interactieve training.

In 2019 organiseren wij opnieuw een training voor iedereen die graag baby- en kindergebaren workshops en cursussen in zijn/haar aanbod wil opnemen. In de ochtend behandelen we uitgebreid de theorie rondom baby- en kindergebaren en volg je een voorbeeldworkshop. Na de lunch gaan we aan de slag met activiteiten die je in je cursus kunt verwerken, leer je een aantal gebaren én maak je kennis met de unieke producten die Baby- en kindergebaar heeft ontwikkeld.

Trainingsdata 2019: 19 september/ 5 november

Babygebaar-inschrijven

Je wil graag trainingen babygebaren gaan geven aan volwassen. Je hebt een eigen bedrijf (of bent dit aan het opstarten) of je werkt in loondienst en wilt je werkzaamheden gaan uitbreiden.

De training van Baby- en kindergebaar leert je niet hoe je presentaties moet geven, dus een basiskennis hierin is handig. Daarnaast is het handig om al enige kennis te hebben van Babygebaren, zodat je weet dat je dit een leuke formule vindt om mee te werken. Nog helemaal geen ervaring met babygebaren? Dan raden we je aan eerst een workshop of cursus daar in te volgen. Bekijk ons complete aanbod daarin.

Je leert 50 gebaren tijdens deze partnertraining, wil je meer gebaren leren dan kun je met flinke korting materiaal aanschaffen om jezelf deze gebaren eigen te maken.

Baby- en kindergebaar richt zich op kinderen van 0-4 jaar en hun ouders/verzorgers. Het ligt voor de hand dat jouw (huidige) werkzaamheden zich ook op deze doelgroep richten.

Na afloop van de training heb je genoeg kennis om zelf een workshop of oudercursus baby- en kindergebaren te geven. Je leert van ons de ‘know how’, tips, trucs, je oefent 50 gebaren en gezamenlijk doen we een aantal gebarenactiviteiten ter inspiratie voor jouw eigen activiteiten.

EXTRA: je mag gratis een half jaar een standaard workshop-presentatie van ons lenen en gebruiken. Na dit half jaar kun je de presentatie eventueel laten aanpassen en huren.

Trainingsdata 2019:

19 september/ 5 november

Van 10.00 tot 16.00 in Barendrecht

€295,- ex btw per persoon. Hiervoor neem je de hele dag deel aan de training, krijg je de hele dag koffie/thee en tussen de middag een lunch, een werkmap met o.a. achtergrondinformatie, een basis gebarenwoordenboek, een activiteitenmap, twee dvd’s van Lotte en Max, een certificaat én gratis plaatsing van je logo op onze partner-pagina. Daarnaast kun je als partner met 20% korting onze materialen inkopen.

EXTRA! Je krijgt van ons een presentatie die je kunt gebruiken om workshops te geven. Deze presentatie mag je een half jaar gratis gebruiken. Daarna kun je de presentatie eventueel huren of zelf een presentatie ontwikkelen.

-We hanteren een minimum van 5 deelnemers aan deze training, maximaal 15 personen. Vol = Vol
-Je gaat de workshops baby- en kindergebaren gebruiken onder je eigen naam. Je gebruikt dus niet de naam ‘Baby- en kindergebaar’, onze slogan of andere uitingen die typerend zijn voor Baby- en kindergebaar.
-De inkoopkorting op materiaal is alleen geldig wanneer jij op je (bedrijfs)website duidelijk maakt dat je een partner bent van Baby- en kindergebaar; een goedwerkende link en logo plaatst.
-Samen tekenen we een contract waarin we o.a. bovenstaande voorwaarden hebben beschreven. Uiteraard krijg je eerst een concept-versie hiervan te zien.
-Conform de wet ‘kopen op afstand’ heb je, na inschrijving, twee weken bedenktijd. Binnen deze twee weken mag je kosteloos annuleren. Lees hiervoor ook onze  ruil- en retourneerpagina.

Eerst nog meer weten, voor je jezelf inschrijft?
Stel je vragen via het contactformulier.