Docent babygebaren worden?

//Docent babygebaren worden?
Docent babygebaren worden? 2018-06-14T11:30:56+00:00
Docent babygebaren worden?

Docent babygebaren worden?

Volg bij ons de interactieve training ‘docent babygebaren’ Na het volgen van deze training ben je docent bij Baby- en kindergebaar. Je verzorgt dan activiteiten in jouw regio. Je lift mee op onze pr én je hebt de mogelijkheid om regelmatig extra scholingsdagen te volgen. Kortom; de leukste bijbaan die er is!

We zijn op zoek naar docenten in de regio’s:  Den Haag, Dordrecht, Bergen op Zoom/ Roosendaal, Utrecht, Gouda en de hele provincie Noord-Holland.

LET OP: na ontvangst van je inschrijf-formulier sturen we je meer informatie en plannen we, bij serieuze interesse, een kennismakingsgesprek. Daarna is je inschrijving definitief.

Babygebaar-inschrijven Trainingsdata:  27 okt & 24 nov. Trainingslocatie: Houten.

De training geeft veel informatie. Door de wijze waarop het verteld wordt is het echter heel goed te behappen. Je wordt door je collega’s meteen overal bij betrokken, dat voelt als een warm nest.

Mariska- deelnemer docententraining 2017

Ik voel me capabel om de trainingen te geven. Ik zal tegen de tijd van het echte zelf doen vast nog 100 vragen hebben, maar Brechje is heel toegankelijk en werkt laagdrempelig dus dat komt goed.

Nicole - deelnemer docententraining 2017

Brechje is een fijn persoon en enthousiast babygebaren ambassadeur. De training is interactief, leerzaam, geeft veel praktische tips en daardoor heel leuk om aan mee te doen. Ik kan vol goede moed aan de slag.

Saskia- deelnemer docententraining 2017

Door de training heb ik veel zin gekregen om zelf workshops te gaan geven. Ik heb alles geleerd wat ik wilde.

Carolien- deelnemer docententraining 2017
Bij Baby- en kindergebaar staat het ‘samen’ centraal; samen met je kind gebaren leren, samen als team ouders enthousiast maken.
Yvonne - deelnemer docententraining 2015
Lees eerst het blog over docent babygebaren worden

Het Baby- en kindergebaar concept
Het concept van Baby- en Kindergebaar is afwisselend en leerzaam. Door het gebruik van liedjes, film, spelletjes en foto’s maken wij onze workshops en cursussen interactief voor alle deelnemers. Spreekt jou dat aan? Wellicht ben jij dan ons nieuwe teamlid.

Docenten bij Baby- en kindergebaar zijn enthousiast over het gebruik van babygebaren. Ze hebben hier, privé of in werksituaties, ook al (enige) ervaring mee. Al onze docenten worden intern opgeleid. Ons team bestaat uit mensen met diverse achtergronden (van logopedisten tot docenten op een dovenschool tot ouders van een gehandicapt kind) wat maakt dat we altijd de juiste expertise in huis hebben voor de vraag van de klant.

Als docent van Baby- en kindergebaar:

  • Maak je deel uit van een landelijk netwerk van zo’n 20 enthousiaste docenten.
  • Koop je met flinke korting materiaal in om met winst te verkopen tijdens jouw activiteiten.
  • Kun je met je vragen, ideeën en opmerking altijd terecht op diverse besloten docentenplatforms van Baby- en kindergebaar.
  • Organiseer je zelf activiteiten én krijg je workshops binnen jouw regio doorgespeeld.
  • Lift je mee op de landelijke pr van Baby- en kindergebaar, via Beurzen, Facebook, Twitter en de maandelijkse nieuwsbrief.
  • Volg je gratis nascholingsmiddagen.

De kosten voor de training tot docent Baby- en kindergebaren bedragen €400,-. Hiervoor krijg je een interactieve training van 3 dagdelen, incl koffie/thee en lunch. Daarnaast krijg je toegang tot alle workshopdocumenten en het besloten docentenplatform, een map met achtergrondinformatie, een uitgebreid pr-pakket, een materiaal-pakket (diverse dvd’s, boekjes en gebarenkaarten)  een ‘docent babygebaren certificaat’ en vele andere extra’s.

We snappen dat €400,- een flinke investering is. Ter indicatie; na ongeveer een jaar heb je dit terug verdiend door het geven van workshops en cursussen.

(prijzen excl 21% BTW)

Verzendkosten €3,95, boven de €50,- gratis. (NL) Bestel je voor 14 uur? Dan verzenden we dezelfde dag. Sluiten