Docent babygebaren worden?

//Docent babygebaren worden?
Docent babygebaren worden?2020-05-18T12:59:49+01:00
Docent babygebaren worden?

Docent babygebaren worden?

Volg bij ons de interactieve training ‘docent babygebaren’ Na het volgen van deze training ben je docent bij Baby- en kindergebaar. Je verzorgt dan activiteiten in jouw regio. Je lift mee op onze pr én je hebt de mogelijkheid om regelmatig extra scholingsdagen te volgen. Kortom; de leukste bijbaan die er is!

We zijn op zoek naar docenten in de regio’s:  Gouda, Friesland, Groningen, Zeeland, Arnhem en Nijmegen.

LET OP: na ontvangst van je inschrijf-formulier sturen we je meer informatie en plannen we, bij serieuze interesse, een kennismakingsgesprek. Daarna is je inschrijving definitief.

Babygebaar-inschrijven Trainingsdata 2020: 3 oktober en 7 november. De training wordt gegeven in Schalkwijk (Houten)

Na het volgen van de docententraining voel ik mij voldoende toegerust om zelf cursussen te gaan geven. Ik heb veel ideeën opgedaan voor de inhoud van mijn cursussen. Brechje is enthousiast en weet dat enthousiasme goed over te brengen op de cursisten.

Anke- deelnemer docententraining 2018

Ik voel me capabel om de trainingen te geven. Ik zal tegen de tijd van het echte zelf doen vast nog 100 vragen hebben, maar Brechje is heel toegankelijk en werkt laagdrempelig dus dat komt goed.

Nicole - deelnemer docententraining 2017

Brechje is een fijn persoon en enthousiast babygebaren ambassadeur. De training is interactief, leerzaam, geeft veel praktische tips en daardoor heel leuk om aan mee te doen. Ik kan vol goede moed aan de slag.

Saskia- deelnemer docententraining 2017

Door de training heb ik veel zin gekregen om zelf workshops te gaan geven. Ik heb alles geleerd wat ik wilde.

Carolien- deelnemer docententraining 2017

Brechje legt de dingen professioneel uit en daardoor weet ik goed hoe ik de gebaren aan moet gaan leren aan mijn deelnemers. Ik heb zin om als docent bij Baby- en kindergebaar aan de slag te gaan.

Julie- deelnemer docententraining 2017
Lees eerst het blog over docent babygebaren worden

Het Baby- en kindergebaar concept
Het concept van Baby- en Kindergebaar is afwisselend en leerzaam. Door het gebruik van liedjes, film, spelletjes en foto’s maken wij onze workshops en cursussen interactief voor alle deelnemers. Spreekt jou dat aan? Wellicht ben jij dan ons nieuwe teamlid.

Docenten bij Baby- en kindergebaar zijn enthousiast over het gebruik van babygebaren. Ze hebben hier, privé of in werksituaties, ook al (enige) ervaring mee. Al onze docenten worden intern opgeleid. Ons team bestaat uit mensen met diverse achtergronden (van logopedisten tot docenten op een dovenschool tot ouders van een gehandicapt kind) wat maakt dat we altijd de juiste expertise in huis hebben voor de vraag van de klant.

Als docent van Baby- en kindergebaar:

  • Maak je deel uit van een landelijk netwerk van zo’n 20 enthousiaste docenten.
  • Koop je met flinke korting materiaal in om met winst te verkopen tijdens jouw activiteiten.
  • Kun je met je vragen, ideeën en opmerking altijd terecht op diverse besloten docentenplatforms van Baby- en kindergebaar.
  • Organiseer je zelf activiteiten én krijg je workshops binnen jouw regio doorgespeeld.
  • Lift je mee op de landelijke pr van Baby- en kindergebaar, via Beurzen, Facebook, Twitter en de maandelijkse nieuwsbrief.
  • Volg je gratis nascholingsmiddagen.

De kosten voor de training tot docent Baby- en kindergebaren bedragen €549,-. Hiervoor krijg je een interactieve training van 4 dagdelen, incl koffie/thee en lunch. Daarnaast krijg je toegang tot alle workshopdocumenten en het besloten docentenplatform, een map met achtergrondinformatie, een uitgebreid pr-pakket, een materiaal-pakket (diverse dvd’s, boekjes en gebarenkaarten)  een ‘docent babygebaren certificaat’ en vele andere extra’s.

We snappen dat €549,- een flinke investering is. Ter indicatie; na ongeveer 1,5 jaar heb je dit terug verdiend door het geven van workshops en cursussen.

(prijzen excl 21% BTW)