Het Baby- en kindergebaar concept

Het concept van Baby- en Kindergebaar is afwisselend en leerzaam. Door het gebruik van liedjes, film, spelletjes en foto’s maken wij onze workshops en cursussen interactief voor alle deelnemers. Spreekt jou dat aan? Wellicht ben jij dan ons nieuwe teamlid.

Docenten bij Baby- en kindergebaar zijn enthousiast over het gebruik van babygebaren. Ze hebben hier, privé of in werksituaties, ook al (enige) ervaring mee. Al onze docenten worden intern opgeleid. Ons team bestaat uit mensen met diverse achtergronden (van logopedisten tot docenten op een dovenschool tot ouders van een gehandicapt kind) wat maakt dat we altijd de juiste expertise in huis hebben voor de vraag van de klant.

Na het volgen van de docententraining voel ik mij voldoende toegerust om zelf cursussen te gaan geven. Ik heb veel ideeën opgedaan voor de inhoud van mijn cursussen. Brechje is enthousiast en weet dat enthousiasme goed over te brengen op de cursisten.

Anke / Deelnemer 2018

Na het volgen van de docententraining voel me capabel om ze zelf te geven. Ik zal tegen de tijd van het echte zelf doen vast nog 100 vragen hebben, maar Brechje is heel toegankelijk en werkt laagdrempelig dus dat komt goed.

Saskia / Deelnemer 2017

Op dit moment zoeken we geen nieuwe collega’s meer.

LET OP: na ontvangst van je mail met interesse sturen we je meer informatie en plannen we, bij serieuze interesse, een kennismakingsgesprek. 

De kosten voor de training tot docent Baby- en kindergebaren bedragen €549,-. Hiervoor krijg je een interactieve training van 4 dagdelen, incl koffie/thee en lunch. Daarnaast krijg je toegang tot alle workshopdocumenten en het besloten docentenplatform, een map met achtergrondinformatie, een uitgebreid pr-pakket, een materiaal-pakket (diverse dvd’s, boekjes en gebarenkaarten)  een ‘docent babygebaren certificaat’ en vele andere extra’s.

We snappen dat €549,- een flinke investering is. Ter indicatie; na ongeveer 1-1,5 jaar heb je dit terug verdiend door het geven van trainingen.

(prijzen excl 21% BTW)

neem contact op!