gebaren met je kind

Baby- en kindergebaar heb ik, Brechje Koster, opgericht op 1 april 2010. Inmiddels werk ik niet meer alleen. Baby- en kindergebaar is een team van docenten door het hele land. Enthousiaste mensen, allemaal intern opgeleid en met de nodige ervaring op het gebied van (baby)gebaren(taal). Door onze verschillende achtergronden leren we veel van elkaar en kunnen we specifieke vragen van klanten altijd goed beantwoorden.

docent babygebaren

Docent Babygebaren worden?

We zoeken altijd nieuwe collega’s voor ons team. Heb jij ervaring met (baby) gebaren en zoek je een toffe bijbaan? Doe dan mee aan de interactieve training en sluit je aan bij ons team.

gecertificeerd babygebaar partner

Onze Partner worden?

Wil jij jouw werkzaamheden uitbreiden met workshops babygebaren voor je klanten? Wordt onze partner; onze ‘know how’ en materialen gebruiken met jouw naam.

Maak kennis met het team

Zoek je een babygebaren training bij je in de buurt, maak dan kennis met een gecertificeerde docent in je regio. Baby- en Kindergebaar heeft een landelijke dekking en je vindt ons altijd dichtbij.

contact met baby- en kindergebaar

Neem contact met ons op

Een vraag over een training? Hulp nodig bij het kiezen van een product uit de webshop? Wil je een bepaald gebaar weten? Stuur ons een bericht, wehelpen je graag.

Goed om te weten:

  • Wij gebruiken alleen gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal
  • We streven naar minimaal 1 docent per provincie, dat bespaart reistijd- en kosten.
  • Alle docenten volgen 2x per jaar een bijscholingsdag
  • Al onze docenten hebben ruime ervaring in het gebruik van gebaren

2 reacties op “Over ons

  1. Pingback: Praten met je baby | Karin Kagenaar

  2. Pingback: Praten met je baby - Karin Kagenaar

Reacties zijn gesloten.