Baby- en Kindergebaar Docententeam

Maak kennis met het Baby- en Kindergebaar docententeam. Dit team staat voor je klaar om je wegwijs te maken met babygebaren. Ze organiseren workshops en trainingen bij je in de buurt, maar kunnen ook op verzoek iets voor je organiseren.

babygebarendocent brechje koster

Docent: Brechje Koster 

Regio: Barendrecht

bekijk profiel
babygebaren docent mirthe

Docent: Mirthe Determeijer

Regio: Rotterdam

bekijk profiel
babygebaren docent desiree

Docent: Desiree van de Beek

Regio: Hoekse Waard

bekijk profiel
babygebarendocent melanie

Docent: Melanie Heppe

Regio: Den Haag

bekijk profiel
vicky

Docent: Vicky van Loe

Regio: Haaglanden

bekijk profiel
lotte docent babygebaar

Docent: Lotte Bouwer

Regio: Abcoude

bekijk profiel
carolien docent babygebaren

Docent: Carolien Barendregt 

Regio: Zaanstad

bekijk profiel
babygebarendocent margery

Docent: Margery v/d Kroef

Regio: Alkmaar

bekijk profiel

Docent: Linda Veldman

Regio: Amersfoort

bekijk profiel
babygebaren docent saskia

Docent: Saskia Schreurs

Regio: Twente

bekijk profiel
ellen docent babygebaar

Docent: Ellen Baas

Regio: Friesland

bekijk profiel
erica babygebaar

Docent: Erica Scholten

Regio: Friesland

bekijk profiel
babygebaren docent anneloes

Docent: Anneloes de Cock

Regio: Nijmegen

bekijk profiel
femke dassen

Docent: Femke Dassen

Regio: Eindhoven/ Uden

bekijk profiel
lenneke docent babygebaar

Docent: Lenneke Ebert

Regio: Altena/Gorinchem

bekijk profiel
babygebaren docent floor

Docent: Floor Cartens

Regio: Roosendaal

bekijk profiel
babygebaren docent rachel

Docent: Rachel Niesten 

Regio: Limburg

bekijk profiel
babygebaren docent rianne

Docent: Rianne Theunissen

Regio: Limburg

bekijk profiel
nathalie babygebaar docent

Docent: Nathalie Voet

Regio: Zeeland

bekijk profiel

Babygebaren Barendrecht: Brechje

Brechje is de oprichtster en eigenaresse van Baby- en kindergebaar. Zij werkt voornamelijk achter de schermen: houdt de website en Facebookpagina bij, verstuurt de bestellingen van de webshop en heeft het eerste contact met klanten. Daarnaast leidt zij de nieuwe docenten op en stuurt het team aan.

Brechje is getrouwd en mama van drie kinderen. Alle drie de kinderen hebben babygebaren geleerd en gebruikt. Inmiddels zijn ze oud genoeg om met gesproken taal te kunnen vertellen wat ze willen. Brechje verzorgt nog regelmatig workshops en trainingen om met gebarende kinderen in aanraking te blijven komen.

babygebarendocent brechje koster
Naar de agenda!

Babygebaren Rotterdam: Mirthe

Babygebaren leren in Rotterdam kan bij docente Mirthe. Naast haar werk voor Baby- en kindergebaar is Mirthe orthopedagoog en moeder van een zoon. 

Hoi, mijn naam is Mirthe. Door mijn werk als orthopedagoog heb ik veel ervaring in ondersteunende communicatie, met name in ondersteunende gebaren.Ik geef cursussen en adviseer ouders en begeleiders van mensen met een communicatieve, zintuiglijke en/of verstandelijke beperking. Na het volgen van verschillende NGT cursussen en de opleiding voor docent bij Baby- en kindergebaar, geef ik sinds enkele jaren ook cursussen en workshops babygebaren in Rotterdam. Dat doe ik vanaf mijn cursuslocatie, maar ik kom ook in de regio bij mensen thuis voor een privé-cursus.

Het is zo mooi om te zien wat je kindje allemaal wil -en met gebaren dus ook kan- vertellen. Ze horen, zien en willen zoveel dingen waar wij geen weet van hebben en die ze nu met ons kunnen delen. Het is dus zowel heel handig, als super leuk om op deze manier met je kindje bezig te zijn! Door deze manier van communiceren leer je je kindje nog beter kennen en begrijpen, en dat is toch wat iedere ouder wil?

babygebaren docent mirthe
Naar de agenda!

Babygebaren Hoekse Waard: Desirée

Desirée is onze docente in de Hoekse Waard en daar buiten. Naast docente is zij moeder van vier kinderen. Met de jongste gebruikt ze op dit moment actief babygebaren en kan je dus goed adviseren. 

Hallo, mijn naam is Desirée en ik ben moeder van vier kinderen. Mijn interesse in gebarentaal is er altijd al geweest. Deze manier van communiceren heb ik dan ook altijd heel bijzonder gevonden.

In februari 2020 kwam ik in aanraking met baby- en kindergebaar en mijn interesse was toen ook meteen gewekt. Mijn eerste gedachte was dan ook: “Was ik dit maar veel eerder tegengekomen.” Bij ons thuis zijn wij de gebaren meteen bij de jongste gaan gebruiken en het is zo mooi om te zien hoe hij dit overneemt. Het is voor hem een verademing om in gebaren te kunnen vertellen waar hij
behoefte aan heeft. Maar ook de oudere kinderen bij ons thuis vinden het leuk en gebaren er op los.

Het was voor mij direct duidelijk dat ik hierin verder wilde. Daarom ben ik docent baby- en kindergebaar geworden. Tijdens workshops en cursussen ga ik je op een leuke manier de gebaren leren en laat ik je zien hoe je met gebaren communiceert met je kindje(s). Je leert de gebaren op een interactieve manier door onder andere spelletjes, boekjes lezen en/of liedjes zingen.

babygebaren docent desiree
Naar de agenda!

Babygebaren Den Haag: Melanie

Babygebaren in Den Haag? Dan ben je bij Melanie aan het juiste adres. Melanie verzorgt in de regio Den Haag workshops in haar eigen ruimte en op locatie. Daarnaast werkt zij al 10 jaar in de kinderopvang.

Hallo! Mijn naam is Mélanie Heppe. Als pedagogisch medewerker werk ik al 10 jaar in de kinderopvang branche. Kinderen ondersteunen bij de ontwikkeling en een bijdrage bieden in de opvoeding is mijn passie. Ik wilde graag nog meer verdieping in mijn werk waardoor ik onlangs afgestuurd bent voor de HBO opleiding pedagogisch educatief professional. Tijdens mijn werk in de kinderopvang kwam ik erachter hoe goed het is om te werken met babygebaren. Baby’s kunnen hierdoor meer aangeven dan hun basisbehoeften, babygebaren helpt ze te vertellen waar zij geïnteresseerd in zijn. Door vele voordelen te lezen besloot ik om docent baby-kindergebaar te worden.

Ik heb er reuze veel zin om jullie te enthousiasmeren om ook aan de slag te gaan met gebaren. Ik verzorg workshops en cursussen voor ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden. Daarnaast zijn er ook andere activiteiten die op aanvraag mogelijk zijn. Denk aan ouderavonden,voorlezen met gebaren in een bibliotheek, speciale pakketten voor kinderopvang/gastouderopvang/logopediepraktijken.

Ik hoop jullie snel te zien.

babygebarendocent melanie
Naar de agenda!

Babygebaren Haaglanden: Vicky

Hoi! Ik ben Vicky en sinds het najaar 2020 ben ik docent Baby- en kindergebaar. Ik woon in Zoetermeer, ben werkzaam als docent Frans en instructeur Eerste Hulp en in juni 2020 is ons eerste kindje geboren: de gebaren zijn hier thuis momenteel dus volop in gebruik.

Communiceren met je kleintje is mijns inziens superbelangrijk en hoe mooi is het als dat al goed lukt voordat je kleintje kan praten! Ik ben ontzettend enthousiast geworden over het gebruik van baby- en kindergebaren en de voordelen die het je kindje oplevert. Ik hoop dat enthousiasme op andere ouders en verzorgers (en natuurlijk op opa’s, oma’s, pedagogisch medewerkers: iedereen eigenlijk!) over te kunnen brengen.

Leren is een interactief proces, zeker als je met je handen moet werken, dus de cursus of workshop zal altijd lekker actief zijn. Ik geef cursussen in allerlei vormen, maten en plaatsen (bij jou, bij mij of op een locatie in Zoetermeer). Staat wat je zoekt niet in de agenda op de site of komt de datum niet uit? Stuur me gerust een berichtje om te kijken wat er mogelijk is.

vicky
Naar de agenda!

Babygebaren Zaanstad: Carolien

Babygebaren leren in Zaanstad kan bij docente Carolien. Naast haar werk voor Baby- en kindergebaar is Carolien werkzaam bij de administratie van een laboratorium.

Hallo! Mijn naam is Carolien Barendregt en ik verzorg workshops babygebaren in en rond Zaandam.

Ik ben moeder van een dochter (2015) en woon zelf in Zaandam. Toen zij 6 maanden oud was, stuitte ik op babygebaren, ik was meteen verkocht. Het is geweldig om je kind te zien communiceren met gebaren. Mijn dochter vertelt mij onderweg in de buggy of op de fiets alles wat ze ziet en leuk vind. Daarnaast kan ze mij goed vertellen wat ze wel en vooral wat ze niet wil. Graag leer ik jou ook gebaren zodat je ook met je kind(eren) kan “kletsen”.

carolien docent babygebaren
Naar de agenda!

Babygebaren Alkmaar: Margery

Babygebaren leren in Alkmaar en omgeving? Onze docente Margery heet je van harte welkom bij haar activiteiten. Naast docent bij Baby- en kindergebaar werkt Margery in het basisonderwijs en is ze moeder.

Hallo allemaal, mijn naam is Margery van der Kroef – Mulder. Samen met mijn man Martijn en onze zoon (2018) en dochter (2020) ben ik woonachtig in Heerhugowaard. Ik ben werkzaam als pedagogisch medewerker en daarnaast verzorg ik sinds 2021 cursussen en workshops in de regio van Alkmaar/ Heerhugowaard.

Toen onze zoon negen maanden oud was, zijn mijn man en ik gestart met babygebaren. Wat was dat ontzettend leuk! Onze zoon kon aan ons duidelijk maken wat hij graag wilde, of wat hij zag. We begrepen elkaar en er werd een hoop frustratie weggenomen. Echt fantastisch! Inmiddels kan onze zoon al honderduit praten en drukt onze dochter zich uit door te gebaren, naast haar eerste woordjes. Ik ben helemaal fan van het inzetten van gebaren om de communicatie van kinderen, die nog niet kunnen praten, te verbeteren. Dat wil ik graag overbrengen aan een ieder die hierin geïnteresseerd is: ouders, grootouders, pedagogisch medewerkers, gastouders. Ik hoop jullie snel te zien!

babygebarendocent margery
Naar de agenda!

Babygebaren Amersfoort: Linda

Voor babygebaren in Amersfoort moet je bij Linda zijn. Linda verzorgt activiteiten in haar locatie te Amersfoort maar komt ook op locatie in deze regio. Linda werkt hiernaast als Gastouder en Docent Dunstan Babytaal. 

Hoi, mijn naam is Linda. Om babygebaren in Amersfoort te leren ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Naast moeder ben ik werkzaam als gastouder van 10 verschillende kinderen. In de opvang gebruik ik dagelijks de gebaren met de kinderen in de leeftijd 0-4 jaar. Dit doen we de hele dag. Bij boekjes lezen, liedjes zingen en spelletjes. Ik verzorg met grote regelmaat workshops en trainingen in Amersfoort en omgeving. Binnen de kinderopvang train ik collega’s en verzorg ik ouderavonden.

Naar de agenda!

Babygebaren Twente: Saskia

Babygebaren in Twente kan bij docente Saskia. Saskia is mama van twee kinderen met wie zij ook babygebaren gebruikt. Saskia werkt tevens als communicatie- en pr medewerker bij een welzijnsstichting

Hallo, mijn naam is Saskia. Via een vriendin kwam ik in aanraking met babygebaren. In het begin voelde het een beetje vreemd om op deze manier te communiceren, maar door het inlezen en kennismaken met gebaren werd ik steeds enthousiaster. Helemaal toen mijn eigen zoon de gebaren steeds sneller ging oppikken en mij duidelijk kon maken wat hij bedoelde.

Ik verzorg Baby- en kindergebaar activiteiten in de regio Twente. Vanuit huis of bij jou op locatie. Naast cursussen voor ouders verzorg ik ook studiedagen of themabijeenkomsten voor jouw werkplek. Hopelijk kan ik je net zo enthousiast maken over deze geweldige manier van communiceren met je kleintje.

babygebaren docent saskia
Naar de agenda!

Babygebaren Nijmegen: Anneloes

Babygebaren leren in de regio Nijmegen? Wees welkom bij Anneloes. Anneloes is gastouder en moeder van twee kinderen

Hoi, mijn naam is Anneloes. Ik ben getrouwd met Rob en samen hebben wij twee kinderen, Jolijn en Jurre, die ondertussen al volop aan het puberen zijn. We wonen samen met onze labradoodle Bo in Sint Anthonis.

Werken met kinderen is mijn grote passie. Sinds 2010 werk ik als gastouder, maar ik merkte als snel dat ik meer wilde. Ik wil kinderen een optimale individuele begeleiding kunnen geven en daarnaast ook ouders op weg helpen en ondersteunen bij de opvoeding. Een aantal jaren geleden heb ik de opleiding tot kindercoach afgerond en ondertussen heb ik heel wat kennis opgebouwd rond emoties bij kinderen. Toen ik te maken kreeg met een gefrustreerde dreumes ben ik op zoek gegaan naar een manier om beter te communiceren met dit kindje. Ze wilde een heleboel vertellen, wat natuurlijk nog niet lukte. Door babygebaren te gebruiken hebben we een stuk frustratie weg kunnen nemen. Vanaf dat moment was ik overtuigd van de kracht van babygebaren en daarom gebaren we nu volop met alle kinderen van 0 tot 4 jaar. Graag wil ik mijn kennis overbrengen op andere ouders, kinderen en professionals, want zeg nou zelf: babygebaren zouden beschikbaar moeten zijn voor ieder kind!

babygebaren docent anneloes
Naar de agenda!

Babygebaren Roosendaal: Floor

Floor is de docent in Roosendaal en omgeving bij Baby- en kindergebaar.. Daarnaast is ze werkzaam bij de bibliotheek en gebruikt ze thuis babygebaren met haar zoon.

Mijn naam is Floor Cartens en ben 33 jaar. Al tijdens mijn opleiding wist ik dat als ik later kinderen zou krijgen ik met hen babygebaren wilde gaan gebruiken. Dus toen in december 2017 ons zoontje geboren werd, wist ik al snel dat ik met hem wilde gaan gebaren. Toen Mats 7 maanden oud was, hebben wij een workshop babygebaren gevolgd en zijn gebaren gaan gebruiken. GEWELDIG! Mats kan aangeven wat hij wil, we kunnen communiceren met elkaar en hebben intensief contact. Ik vind het geweldig om te zien hoe een klein mannetje zijn
handjes gebruikt om met ons (en anderen) in gesprek te gaan. En zou het leuk vinden om mijn enthousiasme over gebaren en het effect van het gebruiken van gebaren over te brengen.

Naast mama van Mats zorgen mijn vriend en ik om de week ook voor zijn 2 kinderen en werk ik in de bibliotheek.

Ik kijk er erg naar uit om met anderen aan de slag te gaan met Baby- en kindergebaren. Dus wil je meer weten, of zou je graag een workshop of cursus willen volgen in, maar komen de geplande data niet uit? Stuur me een berichtje en we plannen met elkaar iets in. Ik verzorg workshops vanuit mijn huis in Oud- Gastel, maar kom ook bij je thuis in de regio West- Brabant.

babygebaren docent floor
Naar de agenda!

Babygebaren Limburg: Rachel

Babygebaren leren in Limburg? Wees welkom bij Rachel. Sinds 2012 is Baby- en kindergebaar actief in Limburg met het verzorgen van diverse workshops. Daarnaast gebruikt Rachel  thuis bij hun kinderen gebaren én op haar werk als docente op een ROC.

Hoi, ik ben Rachel. Altijd heb ik me aangetrokken gevoeld tot Gebarentaal, maar heb nooit de stap gezet omdat de opleiding erg intensief is. Toen was daar babygebaren… Gemakkelijk en heel erg bruikbaar bij mijn dochter toentertijd 4 maanden. Ze vond het meteen heel leuk wat mama deed en toen ze met 9 maanden ‘mama’ gebaarde werd de omgeving ook enthousiast. Ik vond dat Limburg hier meer mee moest en werd docent bij Baby- en kindergebaar. Het taboe ‘wat is gebaren toch raar en vreemd’ weghalen en laten zien hoe je met je kind kunt communiceren voordat het kan praten, dat hoop ik aan jullie mee te kunnen geven.

babygebaren docent rachel
Naar de agenda!

Babygebaren Limburg: Rianne

Babygebaren leren in Limburg? Wees welkom bij Rianne. Sinds 2012 is Baby- en kindergebaar actief in Limburg met het verzorgen van diverse workshops. Daarnaast gebruikt Rianne thuis bij hun kinderen gebaren én op haar werk als juf in de kinderopvang.

Hoi, mijn naam is Rianne Theunissen. Mama van vier zonen. Tijdens de zwangerschap van de oudste kwam ik aanraking met het concept van baby- en kindergebaren en ben ik me er verder in gaan verdiepen. Ik ben er echter nog niet meteen mee begonnen, omdat ik dacht dat hij er nog te klein voor zou zijn. Het tegendeel bleek echter waar; hij pikte het gebaren snel op en we hadden er vooral veel plezier in samen. Bij de tweede zijn we er nog eerder mee begonnen en heb ik via Baby- en Kindergebaar de scholing gevolgd om docent te kunnen worden. Vervolgens heb ik niet alleen thuis, maar ook in mijn werk op een basisschool en de peuteropvang ervaren dat het erg leuk en zinvol is om met gebaren de dagelijkse activiteiten en handelingen te ondersteunen. Inmiddels zijn we thuis volop aan het gebaren met onze jongste twee zoontjes. En daarbij word ik goed geholpen door de enthousiaste grote broers. Ik hoop dit enthousiasme door te kunnen geven aan andere ouders en hen te helpen in de communicatie met hun kleintje.

babygebaren docent rianne
Naar de agenda!

Babygebaren Abcoude: Lotte

Hallo allemaal,
Ik ben Lotte Damsma-Bouwer en woon met mijn man en 2 dochters in Abcoude.
Ik ben al 16 jaar werkzaam als pedagogische medewerker in de gehandicaptenzorg met kinderen.

Op het kinderdagcentrum waar ik nu al sinds een aantal jaar werk is mijn liefde en enthousiasme begonnen voor het communiceren met gebaren. Het heeft zoveel voordelen voor baby’s en kinderen met of zonder handicap door minder frustratie te ervaren om ouders of professionals duidelijk te maken wat ze graag willen hebben of waar ze over vertellen. Ik hou ervan om samen op een interactieve wijze jullie te helpen en begeleiden met divers lesmateriaal aan de hand van boeken, videofragmenten, liedjes en spelletjes. Ik verheug mij erop om mijn enthousiasme hierover over te brengen aan iedereen die mijn workshops bezoekt.

Neem gerust contact op met mij voor workshop mogelijkheden in de buurt of bij jouw thuis.

lotte docent babygebaar
Naar de agenda!

Babygebaren Altena/Gorinchem: Lenneke

Babygebaren leren in de omgeving Altena/Gorinchem? Dat kan bij Lenneke. Zij is actief met het verzorgen van diverse workshops en cursussen.

Hoi, ik ben Lenneke Ebert en ik woon in Nieuwendijk, een klein dorp in de gemeente Altena, net onder Gorinchem. Jaren geleden heb ik met veel interesse verschillende cursussen Nederlandse Gebarentaal gevolgd. Na de geboorte van onze dochter kwam ik in aanraking met baby- en kindergebaren en was gelijk weer enthousiast.

Ik maak vooral thuis gebruik van de gebaren en af en toe in mijn werk. Ik werk als orthopedagoog met kinderen die net iets extra’s nodig hebben. Daarnaast sta ik voor de klas als invalleerkracht. Ik ben dus gewend om te werken met kinderen en vind het leuk om informatie over te brengen.

Als docent baby- en kindergebaren doe ik dit dan ook met heel veel plezier. Ik geef workshops en cursussen voor ouders/verzorgers bij mij thuis of op locatie. Daarnaast zijn ook andere activiteiten met baby- en kindergebaren mogelijk zoals ouderavonden, voorlezen in de bibliotheek of een cursus voor pedagogisch medewerkers uit de kinderopvang.

Tijdens alle activiteiten worden baby- en kindergebaren aangeleerd op een interactieve en speelse wijze. De gebaren zijn direct de volgende dag te gebruiken, of dit nu thuis is of op het werk. Laat het gerust weten wanneer er interesse is voor één van de activiteiten of als er vragen zijn!

 

 

lenneke docent babygebaar
Naar de agenda!

Babygebaren Friesland : Ellen

Hoi,

Mijn naam is Ellen en ik woon samen met mijn man, zoon en dochter (2018 en 2020) in Heerenveen. In 2019 kwam ik bij toeval ik contact met babygebaren door een artikel wat ik hierover las. Bij onze oudste van 9 maanden zijn we hiermee begonnen en we raakten alleen maar enthousiaster toen hij steeds meer terug ging gebaren.

Wat is het leuk dat jouw kind jou kan vertellen wat hij ziet en leuk vindt! Op de fiets gebaarde hij bijvoorbeeld als hij een vogel, molen, trein of een vliegtuig zag. Of dat hij graag naar de speeltuin wilde, met de bal wilde spelen of zijn muziek aan wilde in de auto. Door de gebaren konden we met elkaar communiceren voordat hij kon praten.

En het grappige is dat je kindje je zoveel meer duidelijk kan maken en vertellen dan dat je zelf denkt dat er in zo’n kleine jongen of meisje om gaat. Omdat ze zelf ervaren dat je hun begrijpt, gaan ze ook steeds meer ‘vertellen’/gebaren en pakken ze het snel op. Sindsdien ben ik zo enthousiast dat ik dit graag over wil brengen op anderen zodat jij ook het voordeel van babygebaren kunt ontdekken. 

Ik verzorg Baby- en kindergebaar activiteiten in de regio Friesland. Op interactieve wijze wil ik jou graag babygebaren laten ervaren en ontdekken. Wil je meer weten of heb je een vraag, stuur mij een berichtje. 

 

Groetjes,

Ellen

 

ellen docent babygebaar
Naar de agenda!

Babygebaren Zeeland : Nathalie

Mijn naam is Nathalie Voet.  Samen met mijn man, dochter (2015) en zoon (2018) woon ik in het kleine stadje Veere.

In 2010 ben ik begonnen als pedagogisch medewerker binnen de kinderopvang, op veel verschillende groepen gewerkt. Sinds 2017 ben ik binnen dezelfde organisatie planner geworden.

In 2018 is onze zoon geboren waarbij wij erachter kwamen dat hij het syndroom van Usher type 1 heeft. Hierdoor zijn wij ons gaan verdiepen in gebarentaal. In september 2019 ben ik geslaagd voor NMG1 en in april 2021 gestart met NMG2. Ik werd helemaal blij toen ik merkte dat onze zoon dit al snel oppikte.

Mijn enthousiasme wil ik graag overbrengen.

Het is zo fijn om al voordat een kindje kan praten gebaren in te zetten om zo al te kunnen communiceren. Hoe mooi is het als een baby vanaf ongeveer  10 maanden al een gebaar bijvoorbeeld mamma of slapen kan gebaren.

Zo maakte ik kennis met baby- en kindergebaar en ben ik de docenten training gaan volgen.

Wil jij ook graag baby en kindergebaren leren en woon je in regio zeeland. Neem dan gerust contact op. Ik verzorg cursussen en workshops voor ouders, grootouders, pedagogisch medewerkers, gastouders ect. voor iedereen die geïnteresseerd is.

 

 

nathalie babygebaar docent
Naar de agenda!

Babygebaren Friesland : Erica

Hoi allemaal,

Mijn naam is Erica Scholten. Ik woon in Wolvega, samen met mijn man en 3
kinderen. Sinds 2020 ben ik docent baby- en kindergebaar. Het geven van
workshops vind ik erg leuk om te doen.

Voorheen gebruikte ik de gebaren vooral tijdens de logopedische behandelingen
en ook thuis met mijn eigen kinderen. Nu geef ik zowel online workshops als
workshops in Wolvega. Eventueel kan ik ook op locatie een workshop geven.
Mocht je interesse hebben in het volgen van een workshop, dan hoor ik het
graag. Mocht je een workshop op locatie willen, dan kunnen we in overleg
samen de inhoud bespreken.

 

 

erica babygebaar
Naar de agenda!

Babygebaren Eindhoven : Femke

Ik ben Femke en woon in Uden (NB) met mijn partner en onze kids. Sinds 2018 ben ik partner bij baby- en kindergebaar en sinds 2021 docent. 
 
Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik binnen de jeugdhulpverlening gewerkt met kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand. In 2012  ben ik op een antroposofisch kinderdagcentrum gaan werken waar we veel gebruikt maakten van ondersteunende gebaren en andere communicatiemiddelen en dit sprak mij erg aan. Sinds 2016 begeleid ik kinderen op individuele basis en werk ik daarbij ook met gebaren en andere communicatiemiddelen.  Bij onze jongste dochter hebben we met veel plezier (baby)gebaren gebruikt en nog steeds! Ik vind het heel leuk hiermee bezig te zijn, te zien hoe leuk communicatie kan zijn en hoe kinderen zich hierin ontwikkelen, daarom leer ik dit ook graag aan anderen!  
Ben jij ook enthousiast? Kijk dan in de agenda voor de geplande activiteiten of neem contact met mij op voor meer informatie en/of de mogelijkheden in regio Eindhoven/ Uden (NB)!
Specialisatie: gebaren training en coaching binnen PGB teams en voor familieleden van cliënten binnen de kindzorg.

 

femke dassen
Naar de agenda!