Certificeringstraject Gastouders

Onderscheid je van je collega’s met een certificaat Babygebaren

certificeringstraject gastouders babygebaren

Serieus aan de slag met Babygebaren en dit compleet inbedden binnen jouw gastopvang? Het certificeringspakket is dan precies wat je zoekt.
Dit traject is door gastouders individueel te boeken, maar kan op aanvraag ook door een gastouderbureau geboekt worden. Neem als bureau contact met ons op voor de mogelijkheden.
Het certificeringspakket is alleen te boeken wanneer je als gastouder al op een eerder moment het Startpakket-plus hebt gevolgd.

Praktische informatie

  • Het programma bestaat uit twee bijeenkomsten van in totaal 3 uur. De indeling en tijdsduur van de bijeenkomsten worden in overleg vastgesteld. (Tijden zijn incl een korte pauze)
  • In deze bijeenkomsten wordt de gastouder individueel gecoacht bij haar thuis, in aanwezigheid van de gastkinderen. Tijdens dit moment maakt de trainer van Baby- en kindergebaar een verslag met de bevindingen, aandachtspunten en tips. De tweede bijeenkomst kan in overleg vooraf of na afloop van het coachingsmoment worden ingezet. Dit is o.a. afhankelijk van wanneer het Startpakket-plus is gevolgd.
  • De kosten voor dit programma bedragen €99, 95 per persoon. Dit is inclusief Activiteitenmap, Liedjesboek- de Luxe, certificaat en vermelding op de website van Baby- en kindergebaar van 1 jaar.
  • Kosteloos annuleren kan tot vier weken voor aanvang van de eerste activiteit. Bij twee tot vier weken van tevoren brengen we 50% van de prijs in rekening. Bij annuleren binnen twee weken voor aanvang brengen we 100% van de prijs in rekening.
Meer informatie