Certificeringspakket Kinderdagverblijf

Serieus aan de slag met Babygebaren en dit compleet inbedden in de hele organisatie

certificering kinderdagverblijf babygebaren

Het certificeringspakket is dan precies wat je zoekt. Naast de kennismakings- en vervolgworkshop voor alle medewerkers verzorgen we ook een avond voor alle ouders. Na een paar maanden plannen we een coaching-moment waarbij we de locatie opnieuw bezoeken. Samen bekijken we hoe de gebaren worden ingezet en waar eventueel nog ruimte is voor verbetering. Uiteraard ontvangen jullie ook het materiaal- en pr pakket. Iedere deelnemer die alle activiteiten heeft bijgewoond ontvangt een certificaat van deelname. Blijkt na het coaching-moment dat alle medewerkers Babygebaren goed en enthousiast gebruiken, dan ontvangt de locatie eveneens een certificaat en een éénjarige vermelding op onze website.

Praktische informatie

  • De workshops zijn geschikt voor groepen van 8- 25 personen.
  • Het programma bestaat uit een kennismakingsworkshop van 2 uur en een vervolgworkshop van 1,5 uur. Daarnaast verzorgen we een ouderavond van 1,5 uur en een coaching-moment op de locatie van maximaal 1 dagdeel. (Tijden zijn incl een korte pauze)
  • De kosten voor dit programma bedragen €675, -. Dit is inclusief een pr pakket (100 flyers, posters en digitale uitnodigingen ) en een materiaalpakket (Activiteitenmap, Liedjesboek en Poster set)
  • Kosteloos annuleren kan tot vier weken voor aanvang van de activiteit. Bij twee tot vier weken van tevoren brengen we 50% van de prijs in rekening. Bij annuleren binnen twee weken voor aanvang brengen we 100% van de prijs in rekening.
  • We maken graag gebruik van een beamer + scherm/ lichte muur. Indien een beamer niet aanwezig is kunnen we die verzorgen. Eventuele kosten hiervan komen voor rekening van de klant.
Meer informatie

Deze Kinderopvangorganisaties gingen je voor:

KDV Toermalijn van kinderopvang MIK

Augustus 2020:

MIK Kinderopvang, KDV Toermalijn

Human Kind Kinderopvang

Augustus 2019:

Humankid- locatie Heerlerbaan

Human Kind Kinderopvang

September 2019:

Humankid- locatie Alles Kidts