Babygebaren bij je thuis

//Babygebaren bij je thuis
Babygebaren bij je thuis 2017-08-22T14:03:38+00:00
Babygebaren met je kind

Babygebaren bij je thuis

Onze docenten komen bij jou thuis een training babygebaren verzorgen. Een gezellige, interactieve bijeenkomst waar je de deur niet voor uit hoeft. Voor jou en je partner, vriendengroep, familieleden of collega’s.

boeknu

Wil je graag babygebaren leren bij jou thuis? Dat kan. Onze docenten komen ook aan huis. Heb je een groepje van minimaal 4 mensen bij elkaar (inclusief jezelf) dan kun je een training aan huis aanvragen. 1 Bijeenkomst of meerdere, alles is mogelijk.

Jij zorgt voor een huiskamer, koffie/thee en een tv met aansluiting voor de laptop. De docente zorgt voor het lesmateriaal.

In overleg met de docente stem je de datum en tijd af.

Voor een training bij je thuis bestaat geen vast bedrag. Het ligt helemaal aan jouw wensen; wil je één bijeenkomst of meerdere? Ben je met 4 of met 10 personen? Is een hand-out voldoende of krijg je liever een woordenboek na afloop? Kortom; we werken op maat, de prijs is daarom ook op maat.

De meest gekozen variant:
Twee bijeenkomsten van ieder 2 uur. Je krijgt uitleg over babygebaren en handige tips voor het gebruik. Maar nog belangrijker; je leert minimaal 50 gebaren en oefent hoe je deze kunt gaan toepassen. Niet alleen bij dagelijkse situaties maar juist ook bij activiteiten als liedjes zingen, voorlezen en spelletjes doen.

Kosten: 1-3 personen €200,-. Iedere extra persoon €25,-. Voor iedere deelnemer zit er een woordenboekje bij de prijs inbegrepen. Prijzen zijn incl btw, excl reiskosten. (€0,19 per km)

Wil je thuis privé-les? Dan kun je binnenkort meedoen aan onze online training. Vanuit je luie stoel leer je in 10 lessen zo’n 100 babygebaren. Het streven is om in de zomer van 2017 de eerste les(sen) van de training aan te kunnen bieden. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de voortgang.

Verzendkosten €3,95, boven de €50,- gratis. Bestel je voor 14 uur? Dan verzenden we dezelfde dag. Sluiten